Βράβευση Συμμετοχής Emitt 2014

Με τη βράβευση από τους διοργανωτές του περιπτέρου «Ελληνικοί προορισμοί» που επιμελήθηκε η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε», σαν το πιο δυναμικό και καλύτερα οργανωμένο περίπτερο της φετινής διεθνούς τουριστικής έκθεσης  Κωνσταντινούπολης «ΕΜΙΤΤ 2014» έπεσε την Κυριακή αργά το απόγευμα η αυλαία σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρείας «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε» Παναγιώτης Μυριτζής εκ μέρους όλων των φορέων και επιχειρήσεων που συνεργάστηκαν και κατάφεραν να μετατρέψουν την παγωμένη ατμόσφαιρα της Κωνσταντινούπολης σε μια ζεστή και δημιουργική παρέα που φάνταζε από μακριά Ελλάδα και ποιότητα παροχής τουριστικών και όχι μόνο υπηρεσιών. Το γεγονός εντυπωσίασε και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης που με μεγάλα αφιερώματα (στις εφημερίδες «Χουριέτ» και Μιλιέτ») μίλησαν για ενθουσιασμό για «τη μικρή Ελλάδα που μπήκε με δυναμικό τρόπο στα μεγάλα τουριστικά σαλόνια».

Ας σημειωθεί ότι ενθουσιασμένοι από το επίπεδο του περιπτέρου και την ποιότητα της τουριστικής προβολής των ελληνικών τουριστικών προορισμών στην τουρκική τουριστική αγορά δήλωσαν όλοι όσοι το επισκέφθηκαν.

Στο περίπτερο «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε» συμμετείχαν φορείς και επιχειρηματίες από όλο το βόρειο Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία και την Πελοπόννησο.